Prieteni de criza.

16 07 2009

Ca tot e criza, a venit un prieten de-al meu cu o idee super si anume, prieten de criza. Voi incerca sa fac o descriere cat de cat amanuntita a unui prieten de criza.

Prietenul de criza

1. Stie sa munceasca: Prietenul de criza perfect stie sa munceasca, face bani, mai greu sau mai usor nu conteaza, conteaza ca face si ca e prietenul tau. Are foarte multe hobby-uri din care poate oricand sa faca bani, eventual stie sa si cante. Este intotdeauna angajat si are intotdeauna bani!

2. Are bani tot timpul: Pentru ca un prieten de criza sa fie real, el trebuie sa aiba intotdeauna bani si sa iti dea si tie, trebuie sa fie un pic mai prost, dar nu prea mult ca nu mai face bani pe urma.

3. Este foarte darnic: Dar numai cu tine, nu cu altii, pentru ca pe urma, tu iesi rau. Trebuie sa fie bun, darnic, sa iti ofere si sufletul daca ar putea(nu zice nimeni ca nu poate) si nu uita, toate astea numai si numai tie!

4. Este elegant si burlac: Trebuie sa fie elegant, pentru a arata lumii ca el are bani, si pentru ca e atat de darnic, o sa te imbrace si pe tine la fel de elegant, deasemenea, trebuie sa fie burlac, pentru ca daca intervine o prietena, nevasta, amanta, minora, deja o sa ceara si ea bani si nu e bine pentru tine. Deci ai grija!

5. Are o casa mare: Daca totul merge prost, si ramai pe strazi, ce faci? Iti suni prietenul de criza, care are intotdeauna o ca mare si frumoasa si primitoare(numai pentru tine).

Per total, tragem linie. Prietenul de criza trebuie ales, nu umbla peste tot, exista, dar este mai rar, cei dintre voi, care ati dat de ei, aveti grija de ei, sa nu cumva sa va scape, punetii in lesa daca e nevoie dar destul de larga pentru a ajunge la birou, ca altfel nu mai aveti voi bani. Pentru cei din voi care spun ca prietenul de criza este defapt un scalv, nu este asa, ii cerem noi vrun ban ? 🙂

Advertisements

Actions

Information

One response

16 07 2009
copilu

tare ideea =))) felicitari=))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: